De prijzen gelden voor het seizoen 2009

De vier kamers zijn verschillend ingericht en met een eigen douche of bad. De prijzen zijn inclusief alle benodigde spullen voor de honden. Bia bedden en/of dogs compagnon bedden er staan etens- en drinkbakken en er liggen er hondenhanddoeken klaar. En voor de mensen goede boxsprings, beddengoed, handdoeken en natuurlijk een uitgebreid ontbijt. Het ontbijt bestaat uit diverse soorten brood, versfruit of fruitsap, diverse soorten beleg kaas, jam, ei, vegetarische pat้ of worst en yoghurt met naar keuze muesli. Alle producten zijn van biologische afkomst. Tegen een meer prijs van € 7,50 kunt u extra brood en beleg krijgen om tijdens de wandeling mee te nemen.

       
Herderkamer
Heeft een open douche en toilet.
 
€ 37,50  p.p.p.n
Retrieverkamer
Heeft een grote badkamer met bad.
 
€ 42,50  p.p.p.n
Molosserkamer
Bestaat uit een grote slaap kamer en een kleine
kamer met een zitje en een grote badkamer
met bad.
 
€ 44,50  p.p.p.n
Wolvenkamer
Heeft een luxe badkamer, aangrenzend de
slaapkamer, via een doorgang een zitkamer
en een trap naar boven waar een zolder is.
Ook hier vind men een zitje.
 
€ 49,50  p.p.p.n
De Molosserkamer en de Wolvenkamer kunnen eventueel voor 3 of 4 personen gereserveerd worden. Derde en/of vierde persoon
 
€ 32,50  p.p.p.n
Toeristen belasting € 1,00  p.p.p.n
Toeslag enkele nacht € 15,00  
Toeslag ้้n persoon € 15,00  

Wanneer u nu ้้n hond, twee honden of er 7 mee neemt voor de hond(en) betaalt u niets.

Bij een reservering van meer dan 5 nachten voor 2 personen van de Molosserkamer of Wolvenkamer krijgt u 10% korting en bij reservering van de Retrieverkamer of Herderkamer voor 5 nachten krijgt u 5% korting.

Kinderen tot 3 jaar kunnen gratis mee. U moet wel zelf een kinderbedje mee nemen. Kinderen van 3 tot 6 jaar mogen in de Molosserkamer en Wolvenkamer mee voor € 17,50 per nacht.

Het is niet mogelijk om in het seizoen vanaf half april tot half september, overige vakanties en feestdagen een kamer voor ้้n nacht te reserveren in het weekend. U kunt wel enkele dagen voor een weekend contact opnemen en wanneer er dan een kamer over is kan deze voor ้้n nacht gereserveerd worden.


Gastenmaaltijden (vegetarisch):

De gastenmaaltijd bestaat uit een voorgerecht, hoofdgerecht, nagerecht, koffie en thee. Tijdens het ontbijt kunt u aangeven of u hier gebruik van wilt maken. De gastenmaaltijd is geheel vegetarisch en bestaat uit biologische producten. Een gastenmaaltijd kost € 27,50 per persoon.
Wanneer u een allergie heeft of een speciaal dieet volgt dan wordt hier rekening mee gehouden.